Palliatieve Zorg in een Hospice

Palliatieve zorg is erop gericht om u in uw laatste levensfase te begeleiden. Samen met uw naasten wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven.

Hospice

Palliatieve zorg kan plaats vinden in een zogenaamd hospice. Dit is een instelling met een huiselijke sfeer. Hier is ruimte om de familie te ontvangen en privacy te hebben. Personeel in een hospice heeft ervaring met stervensbegeleiding en dat kan zeker een geruststelling zijn.

Er zijn verschillende soorten hospicezorg. Er zijn hospices die helemaal worden bemand door vrijwilligers, de zogenaamde ‘Bijna-thuis-huizen”. Daarnaast zijn er hospices waar 24 uur per dag medische zorg voorhanden is en vrijwilligers werkzaam zijn.

Zoeken naar Palliatieve zorg

U kunt gebruik maken van de Zorgkiezer van Agora om Palliatieve Zorg bij u in de buurt te vinden. Klik hier om naar de Zorgkiezer te gaan.

Naar de Agora zorgkiezer

Contact

Heeft u vragen over palliatieve zorg of euthanasie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Eén van onze vrijwilligers zal zo spoedig mogelijk reageren op uw bericht. Uw naam en e-mail adres worden alleen gebruikt om met u te kunnen communiceren (Ga hier naar het privacybeleid).